„Принцеси под прикритие“, или как BOPS направиха най-секси кутията в антуража си

Ето, че и този месец BOPS успяха да надскочат себе си. Казват, че за всеки влак си има пътници и като отворих октомврийската кутия видях, че определено този влак е точно за мен! За какво говоря? Секси червено, хелоуински „тиквен“ аксесоар, секси черен, дантелен „choker“ и една книга, която се превърна в сензация още преди излизането си.

wp_20161015_20_51_20_pro

Всичко това е формулата за пълен успех и истински фурор точно през този сезон, особено ако сте от по-дивия тип хора като мен! Защото това е сезонът на страстните целувки пред камината, докато навън духат студените ветрове; това е времето на сгушването с книга и чаша горещ шоколад; време на магия, есенни листа, нощи на вълчи вой и пълна луна, в които ти иска да превърнеш в магьосница и да лудуваш както никога досега. Тази кутия за мен е като огледало, в което видях себе си. Затова благодарността ми към въображението на Райс и Алекс е безгранично!

wp_20161015_20_51_58_pro

Ах, тази хартия! Фенка съм й от самото начало, но това червено вече ме накара да вия от радост! Истински секси червено, което пази великолепни аксесоари!

wp_20161015_20_52_20_pro

След разопаковането на лилавото пликче, отвътре изскочи нещо изключително тематично за сезона – тиквено, хелоуинско, което не мога да спра да подмятам.

wp_20161015_20_53_47_pro

Вижте го колко е оранжево! Перфектната малка джоба тиквичка, която е колкото страхотно малко бижу за чанта или телефон, толкова и великолепна малка играчка, с която да се занимаваш докато четеш.

Аз лично обожавам подобни глезотийки, особено свързани с любими ми Хелоуин. И преди да започнем отново дискусията, че това не е български празник и т.н. аз го намирам за забавен празник, в който да полудуваш повече от обикновено, да облечеш по-дръзките дрехи и да се впуснеш в игра. И подобни малки подаръчета носят именно този дух на забавление.

 

 

wp_20161015_20_55_20_proСледващият ни аксесоар е мнооого секси, много черен и много дантелен. Предназначението му е да краси шията, но ако сте притежател на малко по-мръсно подсъзнание, спокойно може да мине и за супер еротичен choker! Дами, предизвиквам ви да останете само по него! Не бързайте да се скандализирате, много добре зная, че всички си го мислим. Нямам търпение да си го сложа и това ще се случи още на Хелоуин. Твърде секси е да го сложа преди вещерската нощ, така че сефтето му ще е на 31ви октомври.

Поздравленията са за креативния BOPS-ски тийм, защото подбраха наистина впечатляващи аксесоарчета, в които съм безвъзвратно влюбена!

 

А сега… книгата! Не може да сме с тема „Принцеси под прикритие“ и да пропуснем последния хит на Ришел Мийд – Бляскавият двор.

wp_20161015_20_56_19_pro

Умишлено стоях далече от историята, защото исках да чета нещо, за което почти нищо не зная и така да изненадите да са ми гарантирани. За книгата се шуми от много време и вече успя да спечели сърцата на един и двама блогъри, а като знаем, че автор е и Ришел Мийд, няма как историята да не ни хареса.

Като заключение ще кажа, че това е най-любимата ми кутия до този момент! Не че останалите не ми хареса, напротив! Просто тази като че ли ми подейства като огледало, в което се огледах и видях всичко, което обожавам и което ме изгражда като limited edition същество. (тук само Райс ще се сети за какво говоря!) Вече с нетърпение чакам следващата кутия, но дотогава… заигравката с choker-а ще е скандална!

 

 

2 thoughts on “„Принцеси под прикритие“, или как BOPS направиха най-секси кутията в антуража си

Вашият коментар